Airco-Unie BV


Bertus Aafjeshove 12 3437 JN Nieuwegein
030 630 4499 Klik om te bellen

Over Airco-Unie BV

Panasonic en Mitsubishi Heavy Industries airco inclusief montage en BTW: € 1.895,-
Voor elke situatie en voor ieder budget leveren wij de beste airco.

Airco-Unie B.V. in Nieuwegein is dé specialist op het gebied van het verlenen van advies en het installeren van een klimaatbeheersing systeem.

Wij onderscheiden ons doordat wij alle installatiewerkzaamheden van A-Z zelf verzorgen. U heeft dus niet te maken met derden zoals dakdekkers, betonboorders, electriciëns en loodgieters. Hierdoor kunnen wij efficiënter en sneller werken.

Uw wens staat centraal. U weet als geen ander in welk klimaat uw cliënten en medewerkers zich het beste voelen. De ervaren adviseurs van Airco-Unie weten welk systeem daar het beste op aansluit.

De service die wij leveren als NVKL, STEK en Techniek Nederland erkend installatiebedrijf gaat veel verder dan alleen installeren. De landelijke servicedienst staat zeven dagen in de week en 24 uur per dag voor u klaar.

Airco Unie heeft voor elk klimaatprobleem een oplossing. Van het installeren van een wijnkoeling tot het aanleggen van complete klimaatbeheersing voor gebouwen. Van een airco voor een slaapkamer tot serverruimte koeling voor uw bedrijf. Airco Unie zorgt voor een goede nachtrust of een klimaat dat de prestaties van uw cliënten en medewerkers positief beïnvloedt.

Foto's

Airco-Unie BV in het kort

Verkoop van

Vaste airco's

Installatie van airco's

Ja

Lease / huur mogelijkheden

Ja

Onze locatie

Airco-Unie BV


Bertus Aafjeshove 12 3437 JN Nieuwegein
030 630 4499 Klik om te bellen