Aircolux Grandair b.v.


Staalstraat 13 8911 AH Lelystad
085-1304955 Klik om te bellen

Over Aircolux Grandair b.v.

Aircolux ontzorgt u volledig, van aankoop tot inwerkingstelling van uw nieuwe airconditioning in uw woning of kantoor.

Wij leveren de meest stille en zuinige airconditioning installaties met Power Inverter technologie van de A-merken Midea, Daikin, Panasonic, Mitsubishi Electric en Mitsubishi Heavy Industries. Optimale koeling en inclusief verwarming en luchtzuivering van uw ruimten onder de meest extreme omstandigheden.

Al onze airco’s bevatten het milieuvriendelijke R32 koudemiddel. R32 heeft een zeer lage potentiële impact op de uitputting van de ozonlaag en de opwarming van de aarde en is zeer efficiënt en economisch in gebruik. Door toepassing van R32 koudemiddel gaat u minder energie verbruiken bij extreme buitentemperaturen en draagt u bij aan een beter milieu.

Aircolux heeft een eigen servicedienst met gecertificeerde STEK en F-gassen onderhoudsmonteurs. Voor uw airconditioning kunt u een serviceabonnement afsluiten en preventief jaarlijks onderhoud laten verrichten. Uw airconditioning zal met regelmatig onderhoud langer meegaan en optimaal werken. Met een service abonnement wordt de fabrieksgarantie op de door ons nieuw geleverde airconditioning, verlengd van 2 naar 5 jaar. U heeft extra voordelen, zoals korting op onderdelen, lagere voorrijtarieven en u betaalt een lager tarief voor arbeidsloon.

Aircolux staat voor Kwaliteit in Comfort!

Aircolux Grandair b.v. in het kort

Verkoop van

Vaste airco's

Installatie van airco's

Ja

Lease / huur mogelijkheden

Ja

Onze locatie

Aircolux Grandair b.v.


Staalstraat 13 8911 AH Lelystad
085-1304955 Klik om te bellen