AircoPlan


Weg en Land 9 2661 DC Bergschenhoek
0884009800 Klik om te bellen

Over AircoPlan

Waarom is AircoPlan de beste keuze voor jou?

Als airco-installateur van de hoogwaardige airconditioningsystemen zoekt AircoPlan altijd de beste oplossing voor uw situatie. Hiermee zorgen wij dat u alles uit uzelf kan halen via een gezond binnenklimaat. AircoPlan geeft u twee garanties; wij werken alleen met gecertificeerd personeel en installeren alleen het beste materiaal. Wij stellen hoge eisen aan het personeel en onze leveranciers, zodat u zeker bent van een efficiënt en goed functionerend airconditioning systeem, mits regelmatig onderhoud wordt uitgevoerd.

Meer over AircoPlan:

AircoPlan begon in 2001 als Bevico Cleaning BV, voor het onderhoud en montage van ventilatie-systemen. In deze branche kregen wij steeds vaker een vraag voor het installeren en onderhouden van airconditioning oplossingen. In 2008 begonnen wij daarom met Bevico Airconditioning, zodat wij ons verder op airconditioning konden richten. In 2015 besloten wij het roer om te gooien en ons alleen nog meer op airconditioning te richten. Hierdoor konden wij sneller reageren en nog betere kwaliteit leveren.

Wat kan AircoPlan je bieden?

Op zoek naar een nieuwe airco? Vind binnen 2 minuten de perfecte airco voor uw situatie! Via de AircoKiezer op onze website adviseren wij de geschiktste airconditioning voor uw situatie. Ook vertellen wij graag wat u met die airco kunt en welke voordelen deze biedt. Heeft u de perfecte airco laten installeren? Denk dan ook eens aan het onderhoud.

AircoPlan in het kort

Verkoop van

Vaste airco's
Ventilatie
Warmtepompen

Installatie van airco's

Ja

Onze locatie

AircoPlan


Weg en Land 9 2661 DC Bergschenhoek
0884009800 Klik om te bellen