Artikelen over airco's

Slimster.nl plaatst ons in top 6 beste merken

De onafhankelijke vergelijkingswebsite Slimster.nl onderzocht in april jl. welke merken airconditioning de beste zijn en toetste verschillende merken op het gebied van kwaliteit, efficiëncy en duurzaamheid. Ook ons merk heeft een plek in deze top 6 gekregen. Een energiezuinige en stijlvolle airconditioning levert immers voor elke woon- of werksituatie een optimaal leefklimaat. Slimster zegt ...

Lees meer >>

Op 20 november 2023

Nieuwbouw WKK (automotive) met airco’s, luchtverhitters en warmtepompen

Bijzondere productcombinatie binnen één project met drie merken Bij het ene project gaat het om een airco met een VRF-systeem, bij een ander project worden warmtepompen geleverd en bij weer een andere opdrachtgever gaat het om luchtverhitters. Voor Kusters Technische Handelsonderneming is dit de dagelijkse gang van zaken. Maar soms is er een project waarbij van al deze topmerken ...

Lees meer >>

Op 15 maart 2022

Welke soort airconditioning past het best bij jouw situatie?

Wanneer het zulk warm weer is denk je er misschien aan om een airco voor bij jou thuis of voor op kantoor te kopen, maar welke soort is het beste voor jou situatie? In dit artikel zal wat meer informatie worden gegeven over een paar soorten airco’s en wat de voor- en nadelen ervan zijn.

Lees meer >>

Op 30 juli 2018

Energiezuinige airco zonder ventilatoren lijkt mogelijk

Airconditioning zonder ventilatoren, dat is het doel van de zogenoemde klimaatcascade. Naar een ontwerp van Ben Bronsema, TU Delft promovendus, heeft adviesbureau Peutz hiervan een testmodel gebouwd en de eerste meetresultaten zijn positief.

Lees meer >>

Op 18 april 2011

Moskovieten blij: Geen smeergeld meer betalen voor airco

De Moskovieten kunnen komende zomer zonder al te veel problemen airconditioning laten installeren. Dat meldt Russia Today. De wetgeving om de historische façades in de hoofdstad te beschermen tegen 'de lelijke airco's' werd geschrapt.

Lees meer >>

Op 18 april 2011