Slimster.nl plaatst ons in top 6 beste merken

De onafhankelijke vergelijkingswebsite Slimster.nl onderzocht in april jl. welke merken airconditioning de beste zijn en toetste verschillende merken op het gebied van kwaliteit, efficiëncy en duurzaamheid. Ook ons merk heeft een plek in deze top 6 gekregen. Een energiezuinige en stijlvolle airconditioning levert immers voor elke woon- of werksituatie een optimaal leefklimaat.

Slimster zegt over onze airconditioning: 'Deze airco's behoren tot de A-merk airconditioners en bieden een zeer hoge kwaliteit. Zij produceren niet alleen aircosystemen onder hun eigen merk. In hun fabrieken wordt inmiddels 1 op de 3 airco's in de wereld geproduceerd, ook van andere merken. Zowel voor klimaatbeheersing in huis als voor zakelijke oplossingen kun je bij hen terecht.'

Wil jij een airconditioner in huis laten plaatsen? Bij ons heb je de keus uit verschillende modellen, zoals wandmodellen, consolemodellen en mobiele airco's. Onze airco's zijn stil, krachtig en bieden een mooi design.

Onze nieuwste modellen zijn uitgerust met het G-AI-systeem (Artificial Intelligence) dat dankzij een intelligent algoritme gebruiksgewoonten leert kennen om zo een optimale energiebesparing tot wel 15% en gewenst comfort oplevert. Ook heeft deze een dubbel zuiveringssysteem, de Cold Plasma Plus, waarmee bacteriën en allerlei verontreinigende stoffen worden verwijderd. De effectieve geïntegreerde UV-C-lamp verwijdert virussen en bacteriën tot wel 99,97% uit het leefklimaat waarmee de airco garant staat voor een krachtige luchtzuivering.

Op November 20, 2023