Bakker Professional


Bitgumerdijk 34 9041 CE Berlikum
0518463000 Klik om te bellen

Over Bakker Professional

De zomers worden steeds langer en heter. Een aangenaam binnenklimaat is dan belangrijk voor de productiviteit. En wachten tot de zomer hoeft echt niet want een airco van Bakker zorgt namelijk het hele jaar door voor een aangenaam binnenklimaat. Naast lucht koelen kan een airco van Bakker ook lucht verwarmen, ontvochten en zuiveren. Wanneer u bovendien buiten de zomer een airco van Bakker bestelt, weet u zeker dat uw personeel zomers het hoofd koel houdt.

Als Prof wilt u toch het liefst iemand die begrijpt wat uw onderneming nodig heeft, die aan een paar woorden genoeg heeft en waar u vervolgens vol vertrouwen de zaak uit handen geeft? Dit alles garanderen wij bij Bakker Professional. Wij spreken namelijk al meer dan vijftien jaar de taal van de Profs.

Onze specialisten zijn er voor u: van advies tot installatie, van service tot onderhoud. Gun uzelf daarom de persoonlijke aandacht van de Profs van Bakker. Bel gerust voor een afspraak of kom langs en overtuig uzelf. U bent van harte welkom bij Bakker Professional.

Foto's

Bakker Professional in het kort

Verkoop van

Mobiele airco's
Vaste airco's

Installatie van airco's

Ja

Onze locatie

Bakker Professional


Bitgumerdijk 34 9041 CE Berlikum
0518463000 Klik om te bellen