sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Tallinnweg 7
    9723 TJ Groningen
  • 050 – 575 7200

Fridina B.V.

Waarom is Fridina B.V. de beste keuze voor jou?

Koeltechniek tot in de perfectie! Fridina BV heeft vakwerk en maatwerk hoog in het vaandel staan. Fridina is al sinds 1937 uw partner in koeltechniek. Van medische koelkasten, tot op maat gemaakte koel- vriescellen tot airconditioning. Onze ervaren en gecertificeerde staan voor u klaar.

Meer over Fridina B.V.:

Fridina staat voor kwaliteit in koeltechniek. Daarom zijn alle installateurs van Fridina NVKL-erkende installateurs en specialisten in koudetechniek en klimaatbeheersing. Fridina richt zich vooral op duurzame koudetechniek. Zo is Fridina trotse partner en leverancier van Freor koelsytemen in Noord-Nederland.

Wat kan Fridina B.V. je bieden?

Fridina Koeltechnische Industrie te Groningen is al sinds 1937 uw partner op het gebied van ontwerpen, leveren en installeren van koel- en vriesinstallaties in onder meer koel- en vrieshuizen, supermarkten, ziekenhuizen, zorginstellingen, laboratoria en op schepen. Daarnaast is Fridina specialist op het gebied van airconditioning en klimaatbeheersingssystemen op maat, voor zowel woningen als bedrijfspanden.

Wie gingen je voor?

Vanuit Groningen heeft Fridina relaties in verschillende branches in heel Nederland. Van luxe jachten in Vlissingen tot ziekenhuizen in de provincies Groningen en Friesland. Iedere relatie is uniek en wordt ook op unieke wijze behandeld.


Foto's van Fridina B.V.Fridina B.V. in het kort

Installatie van airco's:

Ja

Verkoop van

  • Koel- en vriesinstallaties
  • Koelcellen
  • Vaste airco's
  • Vriescellen
  • Warmtepompen

Lease / huur mogelijkheden:

Nee