sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Bitgumerdijk 34
    9041 CE Berlikum
  • 0518463000

Bakker Professional

De zomers worden steeds langer en heter. Een aangenaam binnenklimaat is dan belangrijk voor de productiviteit. En wachten tot de zomer hoeft echt niet want een airco van Bakker zorgt namelijk het hele jaar door voor een aangenaam binnenklimaat. Naast lucht koelen kan een airco van Bakker ook lucht verwarmen, ontvochten en zuiveren. Wanneer u bovendien buiten de zomer een airco van Bakker bestelt, weet u zeker dat uw personeel zomers het hoofd koel houdt.

Als Prof wilt u toch het liefst iemand die begrijpt wat uw onderneming nodig heeft, die aan een paar woorden genoeg heeft en waar u vervolgens vol vertrouwen de zaak uit handen geeft? Dit alles garanderen wij bij Bakker Professional. Wij spreken namelijk al meer dan vijftien jaar de taal van de Profs.

Onze specialisten zijn er voor u: van advies tot installatie, van service tot onderhoud. Gun uzelf daarom de persoonlijke aandacht van de Profs van Bakker. Bel gerust voor een afspraak of kom langs en overtuig uzelf. U bent van harte welkom bij Bakker Professional.

Foto's van Bakker ProfessionalBakker Professional in het kort

Installatie van airco's:

Ja

Verkoop van

  • Mobiele airco's
  • Vaste airco's

Lease / huur mogelijkheden:

Nee