sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Retiefstraat 195
    3851 AE Ermelo
  • 0341 494303
  • Website

Coolaction airconditioning

All You Need Is

                            Coolaction Airconditioning

U wilt een airconditioning systeem laten installeren in uw woning, vakantiehuisje of Chalet? Of heeft u een perfect klimaatsysteem nodig in uw kantoor?

Coolaction biedt voor elke vraag in klimaatbeheer een perfecte oplossing op maat. Comfort zonder nadelen split- airco of multi- split airco zorgen altijd en overal waar u wilt voor een aangenaam klimaat, zowel zomers koelen en in de winter zeer voordelig verwarmen. [warmtepomp]

We bieden alles wat u van airco verwacht en 5 jaar garantie! 

Voor al uw vragen over de aanschaf en installatie van airconditioning in uw woon-, slaap- of werkkamer kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van een passende oplossing voor uw toepassing.

Wij zijn een landelijk opererend (aircotechnisch) installatiebedrijf, gespecialiseerd in airconditioning. Bij ons kunt u al 18 jaar terecht voor zowel zakelijk als particuliere airconditioning toepassingen.

Kortom alle kennis is in huis voor het perfect beheersen van een aangenaam binnenklimaat in woningen, kantoor, horeca gelegenheden, winkels, chalets, vakantiewoning etc.

Voor al uw vragen over de aanschaf en installatie van airconditioning in uw woon-, slaap- of werkkamer kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van een passende oplossing.

Verkoop en montage in geheel Nederland 

Bel [0341] 49 43 03 voor een afspraak of mail info@coolaction.nl

Gratis airco advies bij u thuis of op kantoor.


Foto's van Coolaction airconditioning


Coolaction airconditioning in het kort

Installatie van airco's:

Ja

Verkoop van

  • Vaste airco's

Lease / huur mogelijkheden:

Nee