sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Bertus Aafjeshove 12
    3437 JN Nieuwegein
  • 030 630 4499

Airco-Unie BV

Wandmodel airco inclusief montage en BTW: € 995,-
Panasonic airco inclusief montage en BTW: € 1695,-
Voor elke situatie en voor ieder budget leveren wij de beste airco.

Airco-Unie B.V. in Nieuwegein is dé specialist op het gebied van het verlenen van advies en het installeren van een klimaatbeheersing systeem.

Wij onderscheiden ons doordat wij alle installatiewerkzaamheden van A-Z zelf verzorgen. U heeft dus niet te maken met derden zoals dakdekkers, betonboorders, electriciëns en loodgieters. Hierdoor kunnen wij efficiënter en sneller werken.

Uw wens staat centraal. U weet als geen ander in welk klimaat uw cliënten en medewerkers zich het beste voelen. De ervaren adviseurs van Airco-Unie weten welk systeem daar het beste op aansluit.

De service die wij leveren als NVKL, STEK en SEI erkend installatiebedrijf gaat veel verder dan alleen installeren. De landelijke servicedienst staat zeven dagen in de week en 24 uur per dag voor u klaar.

Airco Unie heeft voor elk klimaatprobleem een oplossing. Van het installeren van een wijnkoeling tot het aanleggen van complete klimaatbeheersing voor gebouwen. Van een airco voor een slaapkamer tot serverruimte koeling voor uw bedrijf. Airco Unie zorgt voor een goede nachtrust of een klimaat dat de prestaties van uw cliënten en medewerkers positief beïnvloedt.

Foto's van Airco-Unie BVAirco-Unie BV in het kort

Installatie van airco's:

Ja

Verkoop van

  • Vaste airco's

Lease / huur mogelijkheden:

Ja