Cool Air


Tjalk 13C 2411 NZ Bodegraven
0172-652120 Klik om te bellen

Over Cool Air

Wij adviseren, leveren en installeren producten op het gebied van luchtbehandeling. Denk hierbij aan airconditioning, warmtepompsystemen, koel- en vriescellen en luchtgordijnen. Van offerte tot installatie en onderhoud.

Cool Air helpt u bij het creëren van een aangename binnentemperatuur in allerlei gebouwen, waaronder:

woonhuizen,
kantoren,
computerruimtes,
winkels
uitgaansgelegenheden, enz.

Wij adviseren u graag over wat voor u de beste klimaatbeheersing oplossing zou zijn. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en welke systemen in de ruimte toepasbaar zijn. Het is ook mogelijk een airconditioning te leasen.

Cool Air heeft inmiddels 30 jaar ervaring op het gebied van luchtbehandeling. Wij zijn dé specialist in Bodegraven en omstreken. Onze werknemers beschikken over ruime kennis en ervaring, waardoor u verzekerd bent van precieze berekeningen van koel- en warmtevermogens voor een perfecte klimaatbeheersing

Wij werken uitsluitend met apparatuur van gerenommeerde merken, zoals Mitsubishi, Daikin, LG en Samsung. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of de verschillende mogelijkheden voor uw binnentemperatuur? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Cool Air in het kort

Verkoop van

Koel- en vriesinstallaties
Koelcellen
Mobiele airco's
Vaste airco's
Vriescellen

Installatie van airco's

Ja

Onze locatie

Cool Air


Tjalk 13C 2411 NZ Bodegraven
0172-652120 Klik om te bellen