Coolaction vof


Nobelstraat 33-12 3846 CE Harderwijk
0341 494 303 Klik om te bellen

Een beter klimaat begint bij Coolaction
Koel in de zomer/warm in de winter
Wij bieden 5 jaar garantie

Over Coolaction vof

All You Need Is

Coolaction Airconditioning

U wilt een airconditioning systeem laten installeren in uw woning, vakantiehuisje of Chalet? Of heeft u een perfect klimaatsysteem nodig in uw kantoor?

Coolaction biedt voor elke vraag in klimaatbeheer een perfecte oplossing op maat. Comfort zonder nadelen split- airco of multi- split airco zorgen altijd en overal waar u wilt voor een aangenaam klimaat, zowel zomers koelen en in de winter zeer voordelig verwarmen. [warmtepomp]

We bieden alles wat u van airco verwacht en 5 jaar garantie!

Voor al uw vragen over de aanschaf en installatie van airconditioning in uw woon-, slaap- of werkkamer kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van een passende oplossing voor uw toepassing.

Wij zijn een landelijk opererend (aircotechnisch) installatiebedrijf, gespecialiseerd in airconditioning. Bij ons kunt u al 22 jaar terecht voor zowel zakelijk als particuliere airconditioning toepassingen.

Kortom alle kennis is in huis voor het perfect beheersen van een aangenaam binnenklimaat in woningen, kantoor, horeca gelegenheden, winkels, chalets, vakantiewoning etc.

Voor al uw vragen over de aanschaf en installatie van airconditioning in uw woon-, slaap- of werkkamer kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van een passende oplossing.

Verkoop en montage in geheel Nederland

Bel [0341] 49 43 03 voor een afspraak of mail info@coolaction.nl

Gratis airco advies bij u thuis of op kantoor.

Foto's

Coolaction vof in het kort

Verkoop van

Vaste airco's

Installatie van airco's

Ja

Certificeringen

F-Gassen Gecertificeerd

Onze locatie

Logo Coolaction vof

Coolaction vof

Coolaction vof


Nobelstraat 33-12 3846 CE Harderwijk
0341 494 303 Klik om te bellen