DSA Klimaat- & Energiebeheer


Dommel 7 5422 VH Gemert
0492-392963 Klik om te bellen

Over DSA Klimaat- & Energiebeheer

DSA klimaat- en energiebeheer is gevestigd in het Brabantse Gemert. De onderneming werd opgericht in 2000 en heeft zich gespecialiseerd in advisering, verkoop en installatie van airconditioning, warmtepompen en zonneenergie. Ook voor keuring, service en onderhoud (zelfs van niet door ons geleverde systemen) kunt u bij ons terecht.
DSA richt zich zowel op klimaatbeheer als op energiebeheer. Met onze systemen kunt u een plezierig binnenklimaat realiseren, zowel thuis als op uw kantoor of in uw bedrijf. De ontwikkelingen om die systemen milieuvriendelijker en zuiniger te maken, staan niet stil. DSA is op de hoogte van de nieuwste technieken om duurzaam en spaarzaam te koelen, te verwarmen of energie op te wekken.
DSA is een gekwalificeerd en "STEK"-erkend bedrijf. Daarnaast beschikken we over de certificeringen F-gassen, PED en het kwaliteitlabel NVKL. Het accent bij DSA ligt op kwaliteit… in alle facetten. We zorgen voor een deskundig advies en leveren hoogwaardige apparatuur van gerenommeerde merken, die we uiterst vakkundig en netjes voor u installeren. Tevreden klanten, daar staan we voor, elke dag!

DSA Klimaat- & Energiebeheer in het kort

Verkoop van

Mobiele airco's
Vaste airco's

Installatie van airco's

Ja

Onze locatie

DSA Klimaat- & Energiebeheer


Dommel 7 5422 VH Gemert
0492-392963 Klik om te bellen