Gree Nederland


L.J. Costerstraat 4 5916 PS Venlo
077 354 0341 Klik om te bellen

Over Gree Nederland

Airconditioning met impact

Een huis, een winkel, een werkplek: het moet prettig voelen. Het leefklimaat is een bepalende factor voor uw welzijn, dus de beheersing hiervan moet tot in de puntjes doordacht zijn. Gree Nederland gelooft dat aandacht en inspanning de basis zijn voor impactvolle airconditioning.

Over Gree Nederland

Loyaal

Wij zijn een loyaal bedrijf met loyale mensen. Dat houdt in dat we enorm veel energie steken in het onderhouden van relaties. Een goede relatie betekent niet alleen ‘pleasen’, maar ook directe en heldere communicatie. Want door altijd eerlijk te zijn, ontstaat een stabiele vertrouwensband. We zetten een stapje extra voor collega en klant. De oprechte waardering die dat oplevert is waar we het voor doen, want dat resulteert ook in loyale klanten.

Daadkracht

Wij houden van daadkracht. Niet alles wat binnen ons bedrijf gebeurt kan snel en gemakkelijk, maar met de juiste dosis inzet krijgen we samen alles voor elkaar. We zijn continu bezig met onszelf te verbeteren en moedigen onze collega’s aan om hetzelfde te doen. Als we onze tanden ergens inzetten, doen we dat met overtuiging, ondernemersgeest en zelfvertrouwen. Samen gas geven zorgt ervoor dat we dingen gedaan krijgen.

Expertise

Wij staan voor expertise. Zonder kennis en capaciteit ben je niet in staat om professioneel advies te geven. We zijn leergierig en op de hoogte van alle details. Zo kunnen we bewust kiezen voor de beste oplossing voor onze klanten. Onze deskundigheid dragen we graag over, zodat ook de klanten door blijven groeien in kennis en kunde. Dat doen we altijd nauwkeurig en met complete informatie. Ontwikkeling stopt nooit, dus wij ook niet.

Gree Nederland en Kusters THO: een krachtige combinatie

Loyaliteit, expertise en daadkracht beginnen allemaal met inspanning, inzet tonen en moeite doen voor elkaar. Stabiliteit, effectiviteit en betrouwbaarheid zijn daar het resultaat van. We willen een werkklimaat cree?ren waarin iedereen kan groeien. Samen successen vieren: dat is waar we in ons bedrijf elke dag vol overtuiging voor gaan. We spannen ons in om al onze relaties, intern en extern, te waarborgen. We spannen ons in om op de hoogte te blijven van alle (technische) ontwikkelingen. We spannen ons in om met zijn allen het werk gedaan te krijgen. Dat resulteert in voldoening, waardering, persoonlijke groei en gezamenlijke groei. We kunnen pas genieten van gezamenlijk succes als we ons inspannen.

Gree Nederland is onderdeel van Kusters Technische Handelsonderneming B.V.

www.gree.nl

Airconditioning met impact

Foto's

Gree Nederland (onderdeel van Kusters Technische Handelsonderneming B.V.)

Gree Nederland in het kort

Verkoop van

Mobiele airco's
Vaste airco's
Warmtepompen

Installatie van airco's

Ja

Certificeringen

STEK - Stichting Emissiepreventie Koudetechniek

NVKL - Branchevereniging Luchtbehandeling & Koudetechniek

Team

Artikelen

Airconditioning met impact

Maar liefst één op de drie aircosystemen die wereldwijd worden toegepast, is afkomstig van dezelfde leverancier. Waar ons merk wereldwijd maar liefst 400 miljoen gebruikers telt, is het merk in Nederland...

Nieuwbouw WKK (automotive) met airco’s, luchtverhitters en warmtepompen

Bijzondere productcombinatie binnen één project met drie merken Bij het ene project gaat het om een airco met een VRF-systeem, bij een ander project worden warmtepompen geleverd en bij weer...

Slimster.nl plaatst ons in top 6 beste merken

De onafhankelijke vergelijkingswebsite Slimster.nl onderzocht in april jl. welke merken airconditioning de beste zijn en toetste verschillende merken op het gebied van kwaliteit, efficiëncy en duurzaamheid....

Onze locatie

Gree Nederland


L.J. Costerstraat 4 5916 PS Venlo
077 354 0341 Klik om te bellen