Heeboss Klimaatbeheersing, Service & Onderhoud


Noordeinde 114 3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht
078-6990010 Klik om te bellen

Over Heeboss Klimaatbeheersing, Service & Onderhoud

De Heeboss Klimaatgroep
Heeboss is sinds 1992 gespecialiseerd in het installeren, verhuren en onderhouden van klimaatbeheersing- en luchtbehandelingsystemen. Heeboss verzorgt totaaloplossingen van advies tot installatie en van inbedrijfsteling tot service & onderhoud in Nederland, België en Duitsland. 

Wij werken uitsluitend met merken van gegarandeerde kwaliteit en beschikken over alle benodigde certificeringen en erkenningen, waarmee wij u de garantie kunnen bieden van een goed functionerende en veilige klimaatinstallatie. Binnen Heeboss worden de werkzaamheden uitgevoerd door drie disciplines. 

Heeboss Klimaatbeheersing
Heeboss Klimaatbeheersing is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en installeren van airconditioning en klimaatbeheersing. Deze installaties variëren van enkele split airconditioners in kantoren of winkels tot complete klimaatinstallaties, inclusief verwarming, ventilatie en warmteterugwinning, in grote kantoorpanden, serverruimtes. Ook specifieke oplossingen zoals het conditioneren van wijnkelders en archiefruimten behoort tot de mogelijkheden.

Heeboss Luchttechniek
Heeboss Luchttechniek biedt in Nederland en België totaaloplossingen in luchtbehandeling en ventilatie. Heeboss Luchttechniek heeft ruim 15 jaar ervaring in het inventariseren, optimaliseren, adviseren en installeren van ventilatie-, afzuig- en luchtbehandelingsinstallaties van laboratoria, industrie, scholen en zwembaden.  

Heeboss Service & Onderhoud
Heeboss Service & Onderhoud is gespecialiseerd in het beheren en onderhouden van en bieden van service aan klimaatinstallaties. Heeboss Service en Onderhoud beschikt over een team van gespecialiseerde onderhoudsmonteurs met ruime ervaring in het verzorgen van service en onderhoud aan airconditioning, centrale verwarming, luchtbehandeling, proceskoeling, en koel- en vriestechniek.

Heeboss Klimaatbeheersing, Service & Onderhoud in het kort

Verkoop van

Koel- en vriesinstallaties
Mobiele airco's
Vaste airco's

Installatie van airco's

Ja

Lease / huur mogelijkheden

Ja

Onze locatie

Heeboss Klimaatbeheersing, Service & Onderhoud


Noordeinde 114 3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht
078-6990010 Klik om te bellen