Koeltechniek Van der Pijl


Taanderijstraat 23 3133 ET Vlaardingen
0102344743 Klik om te bellen

Over Koeltechniek Van der Pijl

Als het op koeltechniek aankomt,
zorgen wij ervoor dat jij kunt doen waar je goed in bent. Dat gaat verder dan alleen het neerzetten van een koel- of vriescel. We verzorgen een oplossing van ontwerp en engineering tot en met het onderhoud. Of je nu een heel specifiek probleem hebt, iets dat technisch lastig is, of iets dat precies moet aansluiten bij het productieproces: wat je probleem ook is, wij gaan er graag mee aan de slag.

Juist als het moeilijk wordt,
gaan wij op het puntje van onze stoel zitten. Wij leveren geen kant-en-klare, dertien-in-een-dozijnproducten, maar oplossingen die precies bij jouw situatie passen. We houden vol tot het helemaal klopt. Innovatief maatwerk dat ervoor zorgt dat je verder kunt met je werk, in welke sector je ook werkzaam bent.

Zo zorgen wij ervoor
Zo zorgen wij ervoor dat jij altijd je werk kunt doen. En mocht er toch iets misgaan, dan staan we voor je klaar om alles zo snel mogelijk weer te laten draaien. Geen anonieme klantenservice, maar direct contact met degene die het komt oplossen.

Van Der Pijl Koeltechniek werkt aan oplossingen die ervoor zorgen dat jij kunt doen waar je goed in bent. Waar je dus niet elke dag bij na hoeft te denken. Daar zijn wij dan weer goed in. En als we de oplossing dan tot in de puntjes hebben verzorgd en jij er blij mee bent: daar kicken we op.

Koeltechniek Van der Pijl in het kort

Verkoop van

Mobiele airco's
Vaste airco's
Ventilatie

Installatie van airco's

Ja

Onze locatie

Koeltechniek Van der Pijl


Taanderijstraat 23 3133 ET Vlaardingen
0102344743 Klik om te bellen