Mars Koel- en installatietechniek B.V.


IJsvogelvlinder 52 8016 HN Zwolle
038-8519235 Klik om te bellen

Over Mars Koel- en installatietechniek B.V.

Waarom is Mars Koel- en installatietechniek B.V. de beste keuze voor jou?

Verkoeling op maat voor ieder. Wij onderscheiden ons door goed met de klant mee te denken in elke unieke situatie. Wij zijn in in het bezit van een f-gassen brdrijfscertificaat en leveren kwaliteit door energiezuinige en geluidstille producten aan te bieden. Verkoeling met een efficiënt rendement is voor de klant doorgaan het grootste belang.

Meer over Mars Koel- en installatietechniek B.V.:

Wij verkopen en installeren koel en warmte systemen. Onze producten zijn zeer deugdelijk en zullen voor lange termijn meedraaien. We zien door de opkomende temperatuur verschillen dat er steeds meer vraag is naar klimaatregeling. Advies en correcte uitvoering is voor ons van essentieel belang om tevreden klanten te krijgen.

Wat kan Mars Koel- en installatietechniek B.V. je bieden?

Warmtepomp of koelsysteem nodig? Wij leveren en installeren deze op locatie met technisch vakmanschap, deskundigheid en met focus op klanttevredenheid. Ook kunnen wij het onderhoud en eventuele reparaties uitvoeren. Kort gezegd zijn wij een totaalaanbieder. Om uw huis of pand te koelen of te verwarmen zijn er tal van verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen bieden wij maatwerk aan.

Wie gingen je voor?

Ons klantsegment bestaat uit mensen die waarde hechten aan kwaliteit. Wij bieden alleen producten aan van goede kwaliteit. Wij denken voor lange termijn en zijn transparant naar onze klant toe. Dit heeft ons altijd onderscheiden, met sterke mond op mond reclame.

Mars Koel- en installatietechniek B.V. in het kort

Verkoop van

Vaste airco's
Warmtepompen

Installatie van airco's

Ja

Onze locatie

Mars Koel- en installatietechniek B.V.


IJsvogelvlinder 52 8016 HN Zwolle
038-8519235 Klik om te bellen