MvH Koudetechniek


Lensheuvel 89 5541 BB Reusel
0653392919 Klik om te bellen

Over MvH Koudetechniek

Waarom is MvH Koudetechniek de beste keuze voor jou?

Voor je het weet... is het weer heet! Wij geven eerlijk advies, komen de situatie ter plekke bekijken om de juiste installatie aan te kunnen bieden. Onze klanten weten wie ze in huis halen en de Brabantse mentaliteit staat bij ons voorop. Hard werken, een goed eindresultaat en veel hartelijkheid. Wij zijn o.a. werkzaam in: – Klimaatbeheersing van bedrijfspanden – Airconditioning en warmtepompen voor particulieren en bedrijven – Koel- en vriescellen – Horeca koeltechniek – Toonbanken en vitrines – IJsvitrines en gekoelde werkbanken – Koel- en vriesinstallaties voor winkels en grootkeuken techniek – Gekoelde aanhangers

 

Wat kan MvH Koudetechniek je bieden?

MvH Koudetechniek is een koeltechnisch bedrijf in de Kempen, gespecialiseerd in airconditioning, klimaatbeheersing, luchtbehandeling en koel- en vriestechniek. Bij zowel zakelijke als particuliere klanten zorgen wij al jarenlang voor een comfortabel en constant binnenklimaat. Of het nu om een kantoor, bedrijfsgebouw, praktijkruimte, supermarkt, restaurant, woonhuis of magazijn gaat. Voor iedere ruimte hebben wij de beste oplossing om een aangenaam klimaat te realiseren.

Wie gingen je voor?

MvH Koudetechniek geeft persoonlijk en eerlijk advies. Klanten waarderen de persoonlijke touch en eerlijkheid. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de Brabantse Kempen, denk hierbij aan: Reusel, Bladel, Hapert, Eersel, Oirschot, Hilvarenbeek, Hooge Mierde, Lage Mierde, Middelbeers, Oostelbeers, Westelbeers, Duizel, Goirle, Diessen, Haghorst, Veldhoven, Bergeijk.

MvH Koudetechniek in het kort

Verkoop van

Koel- en vriesinstallaties
Koelcellen
Mobiele airco's
Vaste airco's
Vriescellen

Installatie van airco's

Ja

Onze locatie

Logo MvH Koudetechniek

MvH Koudetechniek

MvH Koudetechniek


Lensheuvel 89 5541 BB Reusel
0653392919 Klik om te bellen