RW-Airconditioning


Energieweg 1 8017 BE Zwolle
038 202 2083 Klik om te bellen

Over RW-Airconditioning

Airco Zwolle | RW-Airconditioning 

Wil jij een airco kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in Zwolle, maar bieden ook landelijk onze diensten aan voor een scherpe prijs.


Waarschijnlijk denk jij bij een airco in eerste instantie aan een aangename koelte op warme dagen, toch is dat niet het enige wat een airco kan. Want met een airco wordt de lucht in een ruimte geconditioneerd, dus in een perfecte staat gebracht. Jouw airco kan koelen als het te warm is, maar ook verwarmen als het te koud is. Hiermee bespaar jij dus ook nog stookkosten! Daarnaast zuivert een airconditioning de lucht van stofdeeltjes en zorgt hij voor de ontvochtiging van een de benauwde, klamme lucht. Dus zo comfortabel is een airconditioning.


Op zoek naar een airconditioning inclusief montage? Daar zorgen de STEK-gecertificeerde monteurs van RW-Airconditioning ook voor.

RW-Airconditioning levert hoge kwaliteit airco's / airconditionings (LG, Maxicool, C&H enz.) voor een scherpe prijs en de STEK-gecertificeerde monteurs zorgen voor uw montage! Wij zitten gevestigd in Zwolle, dus jij bent verzekerd van een snelle levering en service. Voor een standaard montage rekenen wij een vaste prijs, zodat jij niet achteraf met onverwachtse kosten zit. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken of contact met ons opnemen.

T: 038-2022083

E: info@rw-airconditioning.nl

Foto's

Airco / airconditioning LG PC09SQ PC12SQ PC18SQ PC24SQ

RW-Airconditioning in het kort

Verkoop van

Mobiele airco's
Vaste airco's
Ventilatie
Warmtepompen

Installatie van airco's

Ja

Onze locatie

RW-Airconditioning


Energieweg 1 8017 BE Zwolle
038 202 2083 Klik om te bellen