Startklimaat Airconditioning


Goselingstraat 50 5931 HT Tegelen
06 45163527 Klik om te bellen

Over Startklimaat Airconditioning

Startklimaat is een gecertificeerd airconditioningsbedrijf in gemeente Venlo en omstreken.  
Startklimaat is ontstaan doordat eigenaar Sanny Poulissen al meerdere jaren ervaring heeft in de koeltechniek branche en de vraag naar airco's in de loop der jaren meer heeft toegenomen.

U kunt bij ons terecht voor het kopen, installeren en onderhouden van uw airconditioning. Wij bieden u garantie vanwege onze certificatie, welke uiteraard uitermate belangrijk is. 

Wij verkopen a-merken zoals; Toshiba, Mitsubitshi en Daikin. Dit zijn merken waar wij als bedrijf volledig achterstaan en waarin wij en de leverancier u de service en garantie in kunnen bieden. Wij werken alleen samen met Nederlandse leveranciers voor het inkopen van airco's en werkmaterialen. Dit zodat uw airconditioning ten alle tijden voldoet aan de Nederlandse wet- en regelgeving.

Heeft u interesse in een airconditioning van Startklimaat, neem dan contact met ons op voor het maken van een offerte afspraak. Wij vinden het belangrijk dat u als klant een duidelijke en correcte offerte ontvangt. Om deze reden komen wij graag bij u langs om uw situatie en wensen te bekijken en bespreken. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Dat is wel zo prettig.

Wij bieden u de juiste service, zodat u snel kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat

Startklimaat Airconditioning in het kort

Verkoop van

Vaste airco's
Warmtepompen

Installatie van airco's

Ja

Certificeringen

Persoonlijke stek-certificatie BRL200

Bedrijf certificatie BRL100

Team

Onze locatie

Startklimaat Airconditioning


Goselingstraat 50 5931 HT Tegelen
06 45163527 Klik om te bellen