Van West Koeltechniek B.V.


Spoorstraat 7 8084 HW 't Harde
0525651358 Klik om te bellen

Over Van West Koeltechniek B.V.

Waarom is Van West Koeltechniek B.V. de beste keuze voor jou?

Van West Koeltechniek bv is een koeltechnisch productiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring en gespecialiseerd in het seriematig produceren van lucht- en vloeistofkoelers. Wij ontwikkelen en assembleren koelers onder eigen label en voor derden. Dit kan een enkel product zijn of serieproductie tot zo’n 1500 stuks.

Meer over Van West Koeltechniek B.V.:

Van West Koeltechniek bv ontwikkelt en assembleert met een klein team van vakmensen koelmachines en warmtepompen in een eigen productiehal in ’t Harde. Dit kan een zelfstandig werkend eindproduct zijn, maar ook als een onderdeel van een machine.

Wat kan Van West Koeltechniek B.V. je bieden?

Van West Koeltechniek bv staat garant voor het produceren van kwalitatief hoogwaardige koelers en onderscheidt zich daarin van alle concurrenten in Nederland. Doordat alle componenten van de beste kwaliteit zijn en de assemblage wordt gedaan door professionele koelmonteurs kunnen wij een lange levensduur van onze koelers garanderen. Daarbij hebben de koelers minimaal onderhoud nodig en zijn ze uiterst duurzaam. Daarnaast beschikt Van West Koeltechniek altijd over de benodigde certificeringen van Nederland en voldoen we aan de jaarlijkse accreditatie.

Wie gingen je voor?

Wij leveren voornamelijk B2B. Onze lucht- en vloeistofkoelers zijn doorgaans een onderdeel van andere producten zoals luchtbehandelingssystemen, ventilatiesystemen, koelvitrines, buffetkasten, koffiemachines, keukens en nog veel meer.

Verkoop van

Koel- en vriesinstallaties
Warmtepompen

Onze locatie

Van West Koeltechniek B.V.


Spoorstraat 7 8084 HW 't Harde
0525651358 Klik om te bellen